Ord och mening i livet

Jag gillar ord och meningar. Min hobby är att klura ut livets alla gåtor. Mitt kall är att sätta ord på det som omger oss. Andra människor är rädda för ord, känslor och verkligheten. Vissa tycker till och med att det är fult att skriva om och beskriva livet. Jag tycker precis tvärtom, att det är bra, en skyldighet vi har gentemot det liv vi fått till låns. Jag tycker vi ska vara glada över yttrande- och åsiktsfriheten och ge dessa friheter ett ansikte genom våra ord och meningar.

Kommentarer

 1. Det är inte fel att klura ut sitt liv och gåtor. Men när man tar för vana att klura ut andras och påstå sådant man tror det är. Alla har hämligheter.aven den man minst anar i sin närhet. Min mor lärde mig att sopa rent framför mon egen dörr. Dom körde alltid mig när jag skulle längre och det skulle bli sent.

  SvaraRadera
 2. Eftersom min blogg förväxlats med Familjeliv.se på sistone måste jag införa moderering hädanefter. Ber om ursäkt till alla förvirrade människor som tagit miste och råkat hamna här i stället. Hoppas ni hittar fram till rätt forum framöver. Lycka till!

  Mvh Lillemor

  SvaraRadera
 3. Du gör så rätt. Yttrandefriheten ska vi värna om, förståndet likaså! /KJ

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vem vet vad som hade förhindrat Aviciis död?

Det kom ett hot som utvecklades till omfattande hatdrev mot min person

Grattis på alla hjärtans dag!