Arbetsmarknadspolitisk åtgärd?

Nu har jag sökt flera jobb som landshövding men jag får dem inte. Skickade därför och för säkerhets skull med några bilder på mig själv iförd sonens indianskrud denna gång OCH spelade in två låtar med enbart panflöjt som extra bonus. Men icke. Vad har Skånes nya som inte jag har? Är det vapnet? Skit också. Jag som såg fram emot lönen...

Margareta Pålsson. Ny landshövding i Skåne.
Bilden är inte retuscherad eller ändrad på nåt sätt. Jo, kanske lite. 

Jag som landshövding

Eller vänta nu. Är möjligen posten ifråga motsvarigheten till Fas 3 fast för ”utförsäkrade” riksdagspolitiker? Att jag drar den parallellen betyder inte att jag på något sätt ser ner på våra landshövdingar och deras jobb. Absolut inte! Skulle jag det innebär det att jag är av samma åsikt om människor som hamnat i vanlig Fas 3 och det är väl ändå ingen som tror något sämre om dem? Åtminstone inte jag. Har bara noterat att tjänsten ifråga inte är sökbar för vem som helst. Inte ens för inskrivna på Arbetsförmedlingen.

För säkerhets skull vill jag understryka att jag inte har något emot Margareta Pålsson heller! Inget alls. Reflekterar bara kring arbetsmarknaden i stort. Och i smått kanske.

God kväll.

Ps. Fortsätter nog att arbeta som kulturarbetare ändå. Är nog bättre för alla om jag gör det. Annars vill jag gärna bli fantasikostym när jag blir stor. Är man det får man tydligen avdrag på skatten, har jag hört. Och det är ju allas dröm. Ja att skatta mindre alltså. Det vill tydligen både kulturvänstern och kulturhögern göra. Det har jag också hört någonstans. Kan det senare vara av Benke?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vem vet vad som hade förhindrat Aviciis död?

Det kom ett hot som utvecklades till omfattande hatdrev mot min person

Grattis på alla hjärtans dag!